Siste sukkerbunnen jeg laga, laga jeg etter denne oppskrivta, og ble kjempefornøyd! men jeg hadde 10 egg i da d var en liten langpanne som skulle deles i 3.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 175 grader.
- Smør og kle en form med bakepapir.
- Pisk egg og sukker lenge til det er luftig og har konsistens som lettpisket krem.
- Bland hvetemel, potetmel, bakepulver og eventuelt bakekako i en bolle.
- Sikt melblandingen i eggedosisen.
- Rør forsiktig med en slikkepott til alt er blandet.
- Hell røren i formen og stek midt i ovnen til kantene såvidt begynner å skrumpe. Da kan du være sikker på at kaken er perfekt stekt og det er ikke nødvendig å sjekke med kakenål.
- Snu kaken over på rist for avkjøling. Pakkes godt inn i plastikk med en gang den er avkjølt. Oppbevares i kjøleskap eller i fryser.
må prøv å overrask mamma en dag :)
SvarSlett